SNACKBAR DE OUDE NELIS LELYSTAD

SNACKBAR DE OUDE NELIS LELYSTAD Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar De Oude Nelis Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 1:38 Snap de slechte beoordelingen niet, ik heb het maar eens geprobeerd, was gewoon goed spul, ga het vaker doen!
9 mei 2022 om 0:43 Niet bestellen! Na dik uur te hebben gewacht: - mix patat slap/koud/herbakken - milkshake was waterig met laag schuim - kroketten waren kapot en meelderig - sauzen smaakte niet - maagkrampen nu! Vooraf fooi gegeven via thuisbezorgd.
4 mei 2022 om 19:30 Berehap daarvan was de ui verschrompeld. Net of het verbrand was. De satésaus zat geen smaak aan. De Vlaamse friet had veel harde stukken.
27 apr 2022 om 5:46 Helaas waren de milkshakes melk geworden en de patat was net steen
26 apr 2022 om 2:47 Had een grote friet besteld was erg slap en koud, en lijkt meer op een kleine friet, pikanto en mexicano nog bevroren aan de binnenkant.
18 apr 2022 om 14:24 Gister 18 april 2022 eten besteld. Een uur daarna zware buikpijn. De volgende dsg nogsteeds. Dat eten van ze is echt niet goed man. Ze gebruiken oude sauzen man.Nooit meer daar bestellen.
11 apr 2022 om 10:14 Alles was slecht, het eten duurde langer dan een uur om te bezorgen en eenmaal bezorgt was het eten daarnaast ook gewoon koud. Ik had een grote friet besteld de bezorgen kwam een klein zakje koude frietjes aanzetten, daarnaast waren de krokettenkapot
25 mrt 2022 om 21:48 Bezorging goed! Eerder dan verwacht. Patat groot was een patat normaal, terwijl Ik groot besteld had. Daarnaast was het ook niet eens ‘gaar’. Veel slappe koude patat.
15 mrt 2022 om 20:54 Eten duurde 2,5 uur om te komen
9 mrt 2022 om 6:10 Verwisselde bestellingen,er is een nieuwe bestelling gekomen nadat de verkeerde opgehaald was,een kaassouffle met oude kaas is er kennelijk één met pikant die ik kon wegdoen ivm allergieën.shake was gesmolten. Amper mayo bij de xxl frikadel. Erg jam
7 feb 2022 om 15:12 Top!
1 feb 2022 om 19:32 Smulrol letterlijk bedorven. Gebeld en daarna belde ze terug Dat na een nieuwe gebakken Ze erachter kwamen dat het idd bedorven was Chocomel ter compensatie MENSEN LET OP JE PRODUCT Eten was koud ook