SNACKBAR DE OUDE NELIS LELYSTAD

SNACKBAR DE OUDE NELIS LELYSTAD Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar De Oude Nelis Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

22 aug 2022 om 9:58 Dit was eens maar nooit meer .. had halve kip besteld en patat kip was heet maar kurkdroog patat was zo doorgebakken die was net zo droog als de kip !! Was zonde van het geld
16 aug 2022 om 21:14 Eten kwam pas na 1 uur en 40 minuten. Niet normaal
11 aug 2022 om 16:58 Goed geregeld lekker gegeten
8 aug 2022 om 8:18 Eten werd pas na 2 uur bezorgd. Gebeld en gaven aan dat het druk was en dat het al een tijdje met de bezorger mee was. Patat was slap en lauw. Kaassoufflee was te kort gebakken en je proeft alleen maar meel.
30 jul 2022 om 16:56 Ze begonnen pas met frituren toen ik t kwam ophalen
29 jul 2022 om 22:37 We hebben 50minuten gewacht dit was duidelijk aan gegeven. Alleen was alles lauw/koud en alles met een paneer laag plat gedrukt. We hebben nadat we gebelt hebben de bestelling opnieuw gekregen en ook dat was niet geweldig. Niet voor herhaling vatbaar
15 jul 2022 om 23:43 Eten was prima duurde alleen erg lang voor dat het bezorgd werdt.
10 jul 2022 om 20:42 Heel vies was het eten, taai, koud! En achterlijk duur vervolgens gebeld wist niet wat die kon betekenen voor ons , uiteindelijk krijgen we opnieuw een snackbox weer niet te vreten taai zacht en koud ! Bah!! Spijt van
29 jun 2022 om 21:34 Lang gewacht op eten,bijna anderhalf uur,patat oorlog zonder saus, eten lauw,rest van de bestelling ook teleurstellend
18 jun 2022 om 20:32 Bezorgtijd werd over gelogen, had inmiddels al geen honger meer. Het eten was niet lekker, heel karig en veel te duur. Als klap op de vuurpijl zaten er bij de milkshakes geen rietje. Hier bestellen wij dus nooit meer. Wat een aanfluiting!
9 jun 2022 om 0:59 Echt slecht bezorging duurt heel lang tijd .Een onderdeel van mijn besteling was Milkshakes chocolade en een andere met aardbei, ik krijg vanille smaak . Hebben alles de zelfde smaak.
26 mei 2022 om 0:45 In mijn milkshake zaten stukjes Bovenin water onder allemaal grote brokken.De pindasaus was vol olie en was koud.De snack die ik had gekozen was niet goed voorbereid en was koud.Ik heb zitten overgeven.Ik ben hier gelijk zwaar ziek van geworden.